Bu sitede güvenli alışveriş ayrıcalığını yaşayın.
Makaleler » Blog » Oyun Parklı Beşik | Kundakta.com
resimKonu
  Oyun Parklı Beşik Kullanımı      Bebeklerin rahat ve güvenle uyuyup, sonrada oynayabileceği oyun parklı beşikler firmamızda bulunmaktadır
 

 
Oyun Parklı Beşik Kullanımı
     Bebeklerin rahat ve güvenle uyuyup, sonrada oynayabileceği oyun parklı beşikler firmamızda bulunmaktadır. Son yıllarda gerek pratik ve hafif olması, gerekse kullanışlı ve konforlu olması açısından bu tarz beşikler tercih edilmektedir. Ürünlerimizin kaliteli ve dayanıklı olması bebek için uzun süre kullanabilmek açısından önemlidir. Bebek yataklarında kullanılan malzemelerin kaliteli ve sağlıklı olmasına dikkat ederek, rengârenk ve cıvıl cıvıl modellerimizle, her zaman sizlere hizmet etmeye devam etmekteyiz.
Oyun parkı beşik nedir?
 Bebeklerin rahat uyumasını sağlayan, daha sonra da onların güvenle oyun oynaması için alan yaratan beşik çeşididir. 
     Bebek gereçleri arasında en önemli yeri beşikler almaktadır. Bebek beşiklerinden park yataklı olanların en büyük özelliği ise taşınabilir olmasıdır. Sık seyahat ya da sık oda değiştiriyorsanız, bebeğin rahat etmesi için park yataklı beşik almak doğru tercih olacaktır. İlk 6 ay kadar bebeğin beşiği anne yanında olduğundan odanın büyüklüğüne göre beşik seçiminin yapılması daha uygun olmaktadır. Oyun parklı yataklar kullanılan minderler dolayı daha sıcak bir etki bırakırlar. Gelişen teknoloji bu sektörde yenilikleri de beraberinde getirdi. En yeni, en modern tasarımlı bebek beşikleri kundakta.com sitesinde bulunmaktadır. Eğer odanız küçük ise, seçiminizi yerden tasarruf sağlamanıza yardımcı olacak bu beşiklerden yana kullanmanız doğru olacaktır. Rahat hareket ettirilebilmesi bu beşik modelinin en büyük avantajlarındandır. Çok kullanışlı olması, fermuar gibi aksesuarlarının olması bebeklerin hem eğlenmesini hem de rahat etmesini sağlar.
Oyun parklı beşiklerde bulunması gereken özellikler nelerdir?
Kilitlenebilir mekanizmasının bulunmasına, çerçeve ve kumaşının kaliteli olmasına, temizlik açısından da yumuşak ve silinebilir özellikte olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca çift ve tekerlekli tasarımları, kolay taşınabilir ve işlevsel fonksiyonlu özellikleri ve sallanabilir özellikleri sayesinde de bebeklerin mışıl mışıl uyumasını sağlar.

     Bebeklerin hem kendi yataklarında, hem de annelerinin yanında olmasını sağlayan oyun parklı beşikler, tekerlekleri sayesinde istenilen yere götürülebilmesinden dolayı ve anne çocuk açısından, güvenli oyun alanı sağlaması yönünden de çok tercih edilmektedir. Firmamız kullanışlı ve kaliteli ürünleriyle annelerin her zaman yardımcısı ve destekçisi olmaktadır. Kullanışlı ve kaliteli park yatak arayanların adresi bize çıkmaktadır. 


 

Yorumlar
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Haberdar Olun! Kundakta.com bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır