Bu sitede güvenli alışveriş ayrıcalığını yaşayın.
Makaleler » Blog » Mama Sandalyesi | Kundakta.com
resimKonu
           Mama Sandalyeleri     Evlerimizin daha çok küçükken neşe kaynağı haline gelen bebeklerimize gözümüz gibi bakarız.
 

            Mama Sandalyeleri
    Evlerimizin daha çok küçükken neşe kaynağı haline gelen bebeklerimize gözümüz gibi bakarız. Belli bir yaşa gelene kadar yediklerinden tutunda giydiklerine kadar özen gösteririz. Bu gösterdiğimiz özen bize onlara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmemiz için bir fırsat haline gelir. Bu fırsatları iyi değerlendiren anne babalar kendilerini mutlu ve huzurlu hisseder. 
Bebekken Olmazsa Olmaz Denilen Mama Sandalyeleri 
    Yukarıda bahsettiğimiz gibi bebeklerin küçüklüğünden alarak yaşları belli bir seviyeye gelene kadar beslenmelerinden kendimizi sorumlu tutarız. Anne ve baba olarak daha çok ne yedikleri ile ilgilensek de onu nasıl yediği konusuna da takılırız. Çünkü bazı bebekler yemek yemeyi istemez. Bazıları ise yemek yemeyi eğlenceli hale dönüştürmeyi sever. Ve ebeveynlerine sorun yaratır. İşte tüm bu bebekler için kullanımı yaygın olan bebek gereçleri vardır. Bunlardan en önemlisi mama sandalyesidir.  Mama sandalyelerinin işlevi bebeklere güvenli bir şekilde yemek yemeyi sağlamaktır. Mama sandalyelerinin de diğer eşyalar ve oyuncaklar gibi yaş sınırı mevcuttur. Bebekler dik oturabilecek seviyeye geldiklerinde mama sandalyeleri kullanılmaktadır. 
Mama Sandalyeleri Seçimi
    Mama sandalyelerinde oturan bebekler yemek yerken yaramazlık yaptıklarından dolayı sürekli olarak üzerlerine ve mama sandalyesinin minderine yemek dökmektedirler. Bu nedenle mama sandalyesi seçilirken minderi değiştirilebilir olanlarını seçmekte fayda vardır. Eğer minderi değiştirilemiyorsa ıslak bir lif ile silinerek temizlenebilir. Bunun dışında mama sandalyesi seçiminde sandalyenin önündeki tepsinin büyük, geniş ve kenarlı olmasına özen gösterilmelidir. Çünkü mama sandalyesi böyle olursa bebeğin yemeği dökmesi zorlaşır. Ve daha uslu bir şekilde yemeğini yemesi sağlanır. Bebeklerin devrilmesini önlemek amacı ile tabanı geniş olan mama sandalyeleri tercih edilmektedir. 
Emniyet kemeri olan mama sandalyeleri kullanımı daha kolaydır. Bebeğinizi her seferinde sandalyeye oturttuğunuzda kemerini bağlayın. Böylelikle sandalye üzerinde kalkmasına engel olarak bebeğinizi kazalardan koruyabilirsiniz. Kullanımına ve detaylarına dikkat edilerek alınan bir mama sandalyesi bebeğinizin yemek yemesini kolaylaştıracak ve sizin ona yemek yedirdiğiniz saatleri huzurlu bir şekilde atlatmanızı sağlayacaktır. Mama sandalyelerini kundakta.com adresli sitemizi inceleyerek elde edebilirsiniz. Sizin ve bebeğinizin konforu düşünülerek tasarlanmış mama sandalyeleri satın almanız için sizleri bekliyor.

Yorumlar
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Haberdar Olun! Kundakta.com bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır