Bu sitede güvenli alışveriş ayrıcalığını yaşayın.
Makaleler » Blog » Bebek Odası Hazırlama || Kundakta.com
resimKonu
 Bebeğinizi uzun zamandır beklemenin heyecanını yaşadınız. Bebek odası hazırlarken de daha çok nasıl hazırlanacağı hangi renkleri kullanacağınız ve eşyaların seçimi içinde ayrı bir telaşa düşebilirsiniz.
 

Bebek Odası Hazırlama
 Bebeğinizi uzun zamandır beklemenin heyecanını yaşadınız. Bebek odası hazırlarken de daha çok nasıl hazırlanacağı hangi renkleri kullanacağınız ve eşyaların seçimi içinde ayrı bir telaşa düşebilirsiniz. Öncelikle bebek odaları hazırlarken nasıl bir yol izlenmeli ve nelere dikkat edilmeli bunları bilmenizde yarar vardır. Hamileliğinizin ilk 3 ayından sonra yavaş yavaş odasını hazırlamaya başlamanız önerilmektedir. Bu zamana kadar hangi eşyaları alacağınıza ve nasıl dekor yapacağınıza karar verebilirsiniz. Bebek odasında en önemli eşya bebeğin yatacağı karyola olmalıdır. Bebeğiniz için güvenilir ve emniyetli olan bebek beşik ve bebek odası takımını seçebilirsiniz. 
Bebeğin Odası Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  Bebeğin yatağının oldukça rahat olması uykusunun bölünmemesi açısından önemlidir. Bu nedenle içinde rahat edebileceği bir yatak ve konfora sahip büyüklükte kilosuna uygun olan yatakları seçmeniz gerekmektedir. Bebeğin odasının mutlaka güneş gören bir yerde olması gerekmektedir Sessiz ve sakin bir ortamda uyuması oldukça önem taşır. Huzurlu olmasını sağlayacak mobilya ve renk seçimi de bebek odası hazırlarken dikkat etmeniz gereken konulardan biridir. Daha açık ve ferah tonları seçerek bebeğinizin huzurlu bir şekilde odasında uyumasına yardımcı olabilirsiniz. Bebek odasında güvenlik önemlidir. Bu nedenle dolap ve devrilmesi kolay olan eşyaları duvara sabitlemeniz bebeğinizin güvenliği için oldukça önemlidir.  Bebeğinizi kontrol etmede bebek beşiğinin mutlaka kapıyı araladığınız zaman karşınızda olmasına özen gösterin. Bebeğinizin odasına uzaksanız bebek odasında mutlaka bebek telsizi bulundurun ve düşmeyecek bir yere koyarak sesini dinleyin ve bebeğinizin ağlayıp ağlamadığını kontrol edin.
Bebek odasında halının antihijyenik olanlardan olmasına dikkat edin. Işık sistemlerini duvara monte edin ve güvenliği sağlayın. Doğal mobilyaları tercih ederek toksik içermeyen bebek gereçleri kullanarak sağlığını koruyabilirsiniz.  Bebeklerin yorganları %100 pamuklu olan ürünlerden seçin. Küçük çocukların odasında onlara zarar verecek eşyaların olmamasına dikkat edin özellikle ufak parçalı oyuncaklar ve parçalar bulundurmayın. Son olarak bebek odasının hava alan yerde olması ve silinebilen duvar kâğıtlarının kullanımını tercih edin. Bebek ürünleri için kundakta.com Sitesinden ürünleri inceleyerek ihtiyacınız olan ürünleri temin edebilirsiniz. .
 

Yorumlar
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Haberdar Olun! Kundakta.com bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır