Bu sitede güvenli alışveriş ayrıcalığını yaşayın.
Makaleler » Blog » Bebek Arabası Çeşitleri || Kundakta.com
resimKonu
Bebeğinizin konforlu olmasında ve annelerin rahat etmesinde en çok kullanılan bebek gereçleri bebek arabalarıdır.
 

Bebek Arabası Çeşitleri
 Bebeğinizin konforlu olmasında ve annelerin rahat etmesinde en çok kullanılan bebek gereçleri bebek arabalarıdır. Bebek arabaları annelere oldukça yardımcı olan rahat ve kullanışlı ürünlerdir. Ancak bebeğiniz için hangi araba daha iyi hangisi kullanışlı karar vermek oldukça güçtür. Buna göre bebek arabalarını tanıyarak ve özelliklerini tanıyarak hangi çeşit araba alacağınız hakkında karara varabilirsiniz. Özellikle tercih edeceğiniz araba çeşitlerinden biri kanz bebek arabası çeşitleridir.
1- Standart Bebek Arabaları: Oldukça farklı tasarımlarda üretilen arabalardır. Koltuğu ayarlanan ve ayaklarını koyabileceği bir pozisyonda ayarlanabilen araba çeşitlerindendir. Bebeğinizi rahatsız etmeyen kumaştan üretilmiştir. Ön tarafında mama sandalyesi masası gibi bir bölümü bulunmaktadır. İsterseniz bu bölüme bebeğinizin oyuncağını ya da suyunu koymanız mümkündür. Standart arabalarda bazı abralarda bebeğin iki tarafını çevireceğiniz mekanizma bulunur böylelikle ister bebeğinizi kendinize çevirin ya da öne bakacak konumda ayarlamanız mümkün olur. İster alışverişe giderken ister parkta bebeğinizi hava aldırmaya giderken rahatlıkla kullanabileceğiniz kullanışlı olan bebek arabası çeşidini tercih edebilirsiniz. 

2- Baston Tipi Bebek Arabaları: Bu tip arabalar 6. Aydan itibaren kullanabileceğiniz arabalardandır. Az yer kapladığı için ve rahatlıkla katlandığı için tercih edilmektedir. Ekonomik olduğu kadar oldukça hafif bir araba olduğu için tercih edilir.  

3-Travel Sistem Bebek Arabaları:  Bu tip modeller daha ağır ve diğer çeşitlere göre daha pahalı olabilir travel sistemler abraların üzerine monte edilebilir şekilde tasarlanmıştır. Bebeği toz ve rüzgardan korumaktadır. Bebeğiniz için oldukça kullanışlı ve rahat edeceği araba gece ve gündüz rahat uyuması için uygun bir arabadır.  
 
4. Jogging Bebek Arabaları:  Koşma anlamına gelen jogging bebek arabaları genelde 3 tekerlekli olan yürüyüş ya da koşma gibi aktivitelerde kişiyi yormadan kullanabileceği araba modellerindendir. Yokuş çıkarken ya da inerken yormadan kullanabileceğiniz çeşitlerden biridir. Oldukça rağbet görmeye başlayan modellerden biri olan jogging bebek arabaları diğer arabalara göre biraz daha pahalıdır. Kullanışı olduğu için tercih edilmektedir. İstediğiniz araba çeşitlerini bebeğinize en uygun modellerden seçmenizde kundakta.com Sitesinden uygun fiyatlarda sipariş ederek ürünleri temin etmeniz mümkündür.

 

Yorumlar
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Haberdar Olun! Kundakta.com bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır