Bu sitede güvenli alışveriş ayrıcalığını yaşayın.
Makaleler » Blog » Bebeğimiz İçin Ne Tür Beşikler Tercih Etmeliyiz | Kundakta.com
resimKonu
    Bebeğin doğduktan sonra zamanını geçirdiği ve sizin de en çok kullandığınız eşyalardan birisi olan beşikler, daha sağlıklı ve daha rahat bir uyku için oldukça önemlidir.
 

Bebeğimiz İçin Ne Tür Beşikler Tercih Etmeliyiz

     Bebeğin doğduktan sonra zamanını geçirdiği ve sizin de en çok kullandığınız eşyalardan birisi olan beşikler, daha sağlıklı ve daha rahat bir uyku için oldukça önemlidir. Firmamızın bu ürün kategorisinde bulunan beşikleri, bebek için hem gelişim hem de kullanım açısından idealdir. Şüphesiz ki bebek için en uygun olan beşiği seçmek zordur. Göz önüne alınması gereken birçok özellik vardır. İlk aylarda anne ve bebek için yüksek hayat kalitesi anlamına gelen beşik, kullanım açısından bir ihtiyaç olmaktadır.

Peki, beşik seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Parmaklık,  uyku yüzeyi, nefes alabilme, dönüşebilme özelliği, yükseklik sınırı olmasına, kullanım kolaylığına ve sağlık ölçülerine dikkat edilerek seçim yapılmalıdır. Bunun yanında ailenin yaşam tarzına, evde yardım edebilecek başka kişilerin olup olmadığına, evin veya odanın fiziki şartlarına da bakılmasında fayda vardır.

     Gelişen teknolojiyle birlikte piyasada bulunan tam donanımlı tüm beşikler, bebeklerin konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Firmamızın ürünleri arasında bebek gereçleri ile ilgili tüm aradığınız eşyaları bulabilirsiniz. Annelerin en büyük arzusu bebeklerinin rahatı ve güvenliğidir. Yanlış beşik seçiminin ortaya çıkaracağı sonuçlardan kaçınmak için dikkatli ve bilinçli tercihler yapılmalıdır. İster klasik, ister sepet tarzda, isterse katlanabilir ya da sallanabilir şeklinde olan beşikler son yılların en gözde beşiklerindendir. Eğer bebek odanızın dekorasyonunun farklı olmasını istiyorsanız, firmamızın beşik ürünlerini görmelisiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız kundakta.com adresinden girerek öğrenebilirsiniz. Son derece kaliteli, konforlu ve güvenli olan beşiklerimizi denediğinizde, bu konuda ne kadar iddialı olduğumuzu göreceksiniz.

Kaç çeşit beşik modeli vardır?

Sabit kullanımlı ahşap beşikler, katlanabilir beşikler, elektronik beşikler olmak üzere üç çeşit model bulunmaktadır.

     Öncelikle bebek doğduğu zaman ilk 6 ay kadar annenin yanında olduğundan, küçük bir beşikle başlanarak, ilerleyen zamanlarda park yatak ya da karyola tarzı beşiklere geçilmektedir. Anne ve bebek için son derece kullanışlı ve görsel açıdan da oldukça zengin tarzda olan beşikler her aileye uygun şekilde tasarlanmıştır. Sağlam, kullanışlı, rahat ve güvenli bir beşikte uyuyan bebek, huzurlu ve mutlu olacaktır. Bu da anne çocuk sağlığı açısından oldukça önemlidir.

Yorumlar
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Haberdar Olun! Kundakta.com bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır